top of page

ECID. Equip Clínic d'Intervenció a DomiciliPresentem una nova sessió clínica a càrrec de Jordi Artigué Gómez: Psicòleg clínic. Psicoterapeuta. Psicoanalista, i Marta Montaner Ventosa: Infermera en Salut Mental. Postgrau en Psicoteràpia de grup i psicodrama per l’IL3-UB.


El ECID (Equip Clínic d'Intervenció al domicili), és un projecte pilot finançat pel CATSalut, que porta un any de funcionament a Badalona. El seu objectiu és atendre a adolescents en situació de risc psicosocial i elevada vulnerabilitat, amb capacitats de vinculació danyades. Nois i noies absentistes de l'àmbit escolar, i absentistes de qualsevol opció d'ajuda.


En aquesta sessió clínica exposarem el model AMBIT, com una nova manera d’apropar-nos a aquests/es nois/es, on plantegem, no tant què han de canviar ells/es en la seva vida, la seva ment o les seves relacions, per rebre ajuda; sinó, què hem de canviar nosaltres, els serveis, els professionals, el sistema; com ens hi relacionem, la xarxa i la nostre pròpia ment, per poder ser d'ajuda.


L'AMBIT (Adaptative Mentalizacion Based Integrative Treatment) es tracte d'un model basat en la mentalització, fonamentat en l'experiència del Anna Freud Center de Londres. En la sessió us mostrarem algunes de les experiències clíniques viscudes durant el nostre any de funcionament.
0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page