Màster i Postgrau en Grups i Psicodrama per IL3-UB. 2a Part: Contingut Teòric i Pràctic

La meva trajectòria acadèmica en relació a la psicologia, sempre ha estat acompanyada de petits projectes vinculats a les arts escèniques, i d'un anhel constant de devorar propostes artístiques com a espectadora. D'alguna manera, des del meu ingenu i genuí rol d'estudiant, ja intuïa que alguna relació hi havia entre ambdues coses.


Anys més tard, la descoberta que faig a partir de la formació en psicoteràpia de grups i psicodrama, constata la meva sospita.


Així doncs, formar-me tant a nivell teòric com pràctic en psicoteràpia de grups i psicodrama, m'ha permès trobar nous angles i punts de partida des dels quals treballar, però sobretot, comprendre. M'ha permès copsar la força de l'acte creatiu, i posar paraules a noves formes sensibles d'entendre la ment humana i els seus processos.


En aquest sentit, la riquesa d'aquesta formació considero que resideix en la complementació de la part teòrica i vivencial, podent posar al centre de l'aprenentatge i del procés formatiu, tant la ment com el cos.


Actualment, passats ja dos anys després de formar-me -i amb el desig de seguir fent-ho- sovint em sorprenc col·locant-me o procurant comprendre certes situacions, a partir d'una mirada psicodramàtica. M'adono com, mentre vaig traçant el meu bagatge i la meva experiència com a psicòloga, va apareixent tot allò que vaig anar integrant de la formació en psicoteràpia de grups i psicodrama.Carlota Orobitg.
SECRETARIA I ENTREVISTES

Carrer de Negrevernis, 11

Escala A 1r 2a

08034 - Barcelona

932051380

 

AULES

Carrer de la Duquessa d’Orleans, 28

Baixos

08034 - Barcelona

932803870

GRUP

FORMACIÓ

  • facebook-simbolo_318-37686
  • https://www.youtube.com/channel/UCAW